Nahkakenkien venytys suutarilla

Puristaako nahkakenkä, painaako korkokengän kärki tai ahdistaako liikavarvas muuten hyvissä kengissä? Ei hätää, suutareiltamme onnistuu nahkakenkien venytys sopivaksi jalkaasi, jos kenkäsi ei ole aivan liian pieni! Olitpa missä päin Suomea vain, venytämme nahkakenkäsi tai korjaamme ne muuten taatusti ammattityönä.

Vuota on verkkosuutari-palvelu, josta saat kätevästi tarjouksen suutarityöstä. Eikä sinun tarvitse sen jälkeenkään kuin lähimpään postin toimipisteeseen, esim. lähikauppaasi. Näin palvelumme toimii:

1. Ota kännykälläsi kuva korjattavasta tavarastasi ja lähetä se meille tältä sivulta

2. Jos hyväksyt tarjouksen, maksat tilauksen ja lähetämme kotiisi valmiin lähetyspussin.

3. Laita tavara pussiin ja vie se lähimpään postin pisteeseen.

4. Posti tuo sinulle korjatun tavaran!

Nahkakenkien venytys suutarilla

Nahka pehmennetään ensin tarkoitukseen tehdyllä venytysnesteellä, joka ei vahingoita kenkää millään tavalla. Käytämme jalkasi tarpeen mukaisia, eri muotoisia lestejä ja muita apuvälineitä.
Suutarityönä nahkakenkien venytys onnistuu leveyssuunnassa hyvin, lisätilaa saadaan useimmiten reilusti. Pituussuunnassa liikkumavara on pienempi. Numerokoossa mitattuna puolen numeron venytys onnistuu useimmiten. Pehmeät nahkakengät venyvät enemmänkin.

Entä korkokenkien venytys tai apu liikavarpaalle?

Nahkaisten korkokenkien käyttäjän ongelma on usein se, että kengän kärki painaa jalkaa. Korkokengät voidaan muotoilla venytyksen yhteydessä sopiviksi, ja tuska on tiessään!

Sama pätee liikavarpaan tai muun patin aiheuttamaan ahdistukseen. Nahkakenkää venytetään patin kohdalta ja kävely on taas iloinen asia!

Jos venytyksen tarve ei ole suuri tai haluat muuten hiukan lisää käyttömukavuutta kenkiisi, meillä on siihen tuote jolla voit itse auttaa itseäsi: Tarrago Shoe Strech Spray on suihke joka sisältää samaa venytysnestettä kuin mitä suutarit käyttävät, kätevässä muodossa. Kokeile!

× Voimmeko auttaa?