Vuotamaatti

Mikä Vuota?

Vuota on Suomen ensimmäinen ja ainoa verkossa toimiva suutari- ja korjausompelupalveluita tarjoava yritys. Verkkokauppamme sijaitsee osoitteessa vuota.fi. Vuota on perustettu vuonna 2021 ja päätoimipaikkamme on Tampereella. Työllistämme myös yrittäjiä ympäri Suomea. Olemme sataprosenttisen Suomalainen yritys, ylpeästi käsityöläisten puolella ja kertakäyttökulutusta vastaan.

Mikä on Vuotamaatti?

Vuotamaatti tarjoaa suutari- ja korjausompelupalveluita tarvitseville asiakkaille helpon ja turvallisen tavan korjauttaa kenkiä, laukkuja, asusteita ja vaatteita. Se on Vuodan verkkokaupan keruupiste joka mahdollistaa logistiikan kimputtamisen ja siten halvemmat asiakashinnat. Asiakas asioi Vuodan kanssa verkossa Vuotamaatin ohjeiden mukaan ja jättää sitten korjattavansa odottamaan kuljetusta. Korjatut tuotteet palautetaan Vuotamaattia isännöivälle/emännöivälle kauppiaalle joka palauttaa korjattavat tuotteet asiakkaalle.

Miten toimin, mitä tapahtuu seuraavaksi?

Vuotamaatin tai julisteen QR-koodin kautta pääset asioimaan Vuodan verkkosuutaripalvelussa. Koodi tunnistaa automaattisesti paikan missä asioit. Jätettyäsi tarjouspyynnön palvelussa saat pian tarjouksen korjauksesta sähköpostiisi. Hyväksyttyäsi sen voit tuoda tuotteesi Vuotamaattiin tai keruupaikan henkilökunnalle. Tuotteet noudetaan korjattavaksi noin viikon välein.

Kun korjaus on tehty, valmiit työt palautetaan asiointipaikkaasi ja ovat noudettavissa henkilökunnalta nimeäsi ja tilausnumeroasi vastaan.

Kaikissa huolissa, murheissa ja kysymyksissä voit kääntyä puoleemme:

info@vuota.fi tai Whatsapp 045 783 29 205

 

× Voimmeko auttaa?