Vuotamaatti: Uusi, kiinnostava palvelu asiakkaillesi!

Mikä Vuota?

Vuota on Suomen ensimmäinen ja ainoa verkossa toimiva suutari- ja korjausompelupalveluita tarjoava yritys. Verkkokauppamme sijaitsee osoitteessa vuota.fi. Vuota on perustettu vuonna 2021 ja päätoimipaikkamme on Tampereella. Työllistämme myös yrittäjiä ympäri Suomea. Olemme sataprosenttisen Suomalainen yritys, ylpeästi käsityöläisten puolella ja kertakäyttökulutusta vastaan.

Mikä on Vuotamaatti?

Vuotamaatti tarjoaa suutari- ja korjausompelupalveluita tarvitseville asiakkaille helpon ja turvallisen tavan korjauttaa kenkiä, laukkuja, asusteita ja vaatteita. Se on Vuodan verkkokaupan keruupiste joka mahdollistaa logistiikan kimputtamisen ja siten halvemmat asiakashinnat. Asiakas asioi Vuodan kanssa verkossa Vuotamaatin ohjeiden mukaan ja jättää sitten korjattavansa odottamaan kuljetusta. Korjatut tuotteet palautetaan Vuotamaattia isännöivälle/emännöivälle kauppiaalle joka palauttaa korjattavat tuotteet asiakkaalle.

Mitä hyötyä Vuotamaatista on sinulle?

Vuotamaatti ei maksa sinulle mitään ja tuo asiakkaidesi ulottuville kätevästi ammattitaitoisen suutarin ja korjausompelijan palvelut. Samaan aikaan kun korjauspalveluiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa, on suutaria tai ompelijaa nykyään vaikea löytää. Kun yrityksessäsi on Vuotamaatti, sinulta löytyy molemmat!

Korjauspalveluiden tarjoaminen paitsi laajentaa palvelutarjontaanne, myös kertoo asiakkaillenne arvomaailmastanne; Olette mukana edistämässä vastuullisempaa kuluttamista ja tuette kotimaista käsityötä.

Vuotamaatin myötä pääset Vuodan markkinointiin mukaan, Vuota kertoo niiden sijainnista nettisivuillaan ja markkinoi niitä aktiivisesti. Vuotamaatin avulla voit siis saada uutta asiakasvirtaa, jokainen korjauksen ostava asiakas kun vierailee liikkeessäsi ainakin kahdesti. Sijoittelemme Vuotamaatteja järkevästi, voit olla varma että samalle alueelle tai kylään ei tule toista.

Vuotamaatin ympärille on kätevä kerätä vaikka teemaan sopivaa myytävää: Kenkälankkeja, harjoja, nauhoja, pohjallisia, lankaa, neuloja, mitä vain!

Kiitokseksi Vuotamaatin isännöinnistä/emännöinnistä saat itsellesi (tai asiakkaillesi jaettavaksi) 5 ilmaista korjausta (suutarin- tai ompelijan työtä) vuodessa.

Mitä Vuotamaatin isännältä/emännältä vaaditaan?

  1. Vuotamaatin tyhjennys ja sisällön lähettäminen Matkahuollolla 1-2 viikon välein. Vuota maksaa ja tilaa logistiikan, yrittäjä hankkii laatikon ja kiikuttaa Matkahuoltoon.
  2. Asiakkaiden valmiiden tuotteiden palauttaminen. Kun korjattava erä on valmis, lähetetään se takaisin ja samalla asiakkaille ilmoitus, että tuotteet ovat noudettavissa yrityksesi määritteleminä aikoina ja tavalla. Tehtäväksi jää siis antaa asiakkaalle tämän nimellä varustettu paketti.

Kaiken kaikkiaan työllistävä vaikutus on maksimissaan 1-2 tuntia viikossa.

Haluatko kuulla lisää aiheesta, laitettaisko sulle Vuotamaatti?

Laita viestiä lasse@vuota.fi tai soittele 040 744 2022. Jutellaan lisää ja pohditaan voisiko tämä olla sinulle sopiva juttu!

× Voimmeko auttaa?