Usein kysyttyä

Usein kysyttyä – Vuota vastaa

 

Mikä Vuota on?

Vuota on 2021 perustettu yritys joka tuo suutarinpalvelut helposti asiakkaille koko Suomessa. Vuodan suutarit ovat valittuja ammattilaisia eri puolilta maata ja toimivat itsenäisinä yrittäjinä. Vuodan tarkoitus on sekä tuoda heille lisää töitä että antaa kaikille suomalaisille mahdollisuus asioida suutarilla helposti.

Keväällä 2022 toimintamme laajenee myös korjausompelijoiden palveluihin.

 

Mitä Vuodan palvelu maksaa, onko se kallista?

Jokainen korjaus on yksilöllinen, siksi Vuodan suutari tai ompelija antaa sinulle kuvien ja kertomasi perusteella maksuttoman hinta-arvion korjauksesta. Täältä löydät suuntaa antavia esimerkkihintoja korjauksista.  Saatuasi arvion voit tehdä päätöksen ostatko palvelun. Muista että voit lähettää samassa sinulle toimitetussa lähetyspakkauksessa vaikka useamman korjattavan tuotteen!

 

Kauanko palvelussa kestää? Onko Vuota nopea?

Vuota ei ole pikasuutari eikä pikaompelimo. Jos tarvitset lippaskenkiin uudet puolipohjat huomisiin häihin, etsi toinen suutari. Vuota palvelee niin nopeasti kuin mahdollista, mutta logistiikkaan (3 eri lähetystä) kuluu luonnollisesti oma aikansa. Lisäksi suutareilla ja ompelijoilla voi ajankohdasta riippuen olla töitä jonossa. Kannattaa siis ennakoida ja hoidattaa kamat kuntoon hyvissä ajoin.

 

Miten Vuodan kuljetukset/logistiikka toimii?

Vuota järjestää kaiken liittyen pakkaamisen ja postittamiseen, sinun ei tarvitse murehtia. Pyydettyäsi sivuston kautta tarjouksen, hyväksyttyäsi ja maksettuasi tilauksen alkaa logistiikka pyöriä; Ensin Vuota lähettää sinulle kotiin kirjeessä tuotteellesi sopivan kuljetuspussin ja ohjeet lähettämiseen. Sitten sinä pakkaat tuotteesi saamaasi pussiin ja kiikutat valmiiksi maksetun lähetyksen lähimpään Postiin, se matkailee suutarille tai ompelijalle. Käsityöammattilaisen korjattua tuotteesi hän lähettää sen sinulle takaisin samaa reittiä.

 

Miksi Postin seurannassa lukee lähetettyäni paketin että “tuote on palautettu”?

Vuodan toimintamalli on uusi eikä Postin palvelu taivu siihen aivan mutkitta. Tästä syystä meille lähettämäsi lähetys on Postin logiikalla “palautus” ja se näyttäytyy sellaisena myös seurannassa. Älä välitä siitä, se on kuitenkin aivan tavallinen pakettilähetys ja menee perille normaalisti.

 

Meneekö korjattava tuotteeni kuitenkin Viroon tai Pakistaniin korjattavaksi? Ovatko suutarit ja ompelijat muka kotimaisia?

Vaikka sekä Virossa että Pakistanissa on epäilemättä myös päteviä ammattilaisia, Vuodan suutarit ja ompelijat ovat 100% suomalaisia. Yksi Vuodan kantavista periaatteista on kotimaisen käsityöläisyyden puolustaminen ja siksi emme missään tapauksessa lähde hakemaan halvempia kustannuksia siirtämällä “tuotantoamme” muualle.

 

Miksi ihmeessä maksaisin korjaamisesta kun voin ostaa uuttakin?

Tämä kysymys on yhdistelmä arvovalintaa ja käytännöllisyyttä. Aina korjaaminen ei kannata ja joskus tarvitaan uuttakin, mutta useimmiten uuden ostaminen vaan on niin helppoa ja korjauttaminen vaikeaa. Tai oli, nyt on Vuota eikä ole enää. Lue Vuodan räntti täältä.

 

Korjaavatko Vuodan ammattilaiset vain kenkiä?

Keväällä 2022 Vuodan verkostoon on liittynyt mukaan myös taitavia ompelijoita. Nyt voit tilata Vuodan kautta myös tarvitsemasi korjausompelupalvelut. Ompelupalvelu toimii aivan samoin kuin suutaripalvelu, otat vain kuvan korjattavasta kohdasta vaatteessasi ja kerrot lomakkeella tarpeesi ja toiveesi korjauksen suhteen.

 

Do you have service in English also? What do I do?

Absolutely, we are here for our English speaking friends as well. Unfortunately the site is totally Finnish right now but please send a message and we´ll help you out, contact info found in the footer.

 

Jäikö epäselvää? Kysy rohkeasti!

Sähköpostitse: info@vuota.fi

Whatsapp: 045 5783 29 205

× Voimmeko auttaa?