Tennareiden puhdistus

Tennarit tai sneakerit ovat ottaneet paikkansa suomalaisten jalassa niin arjessa kuin juhlassa. Jopa rakas yleisradioyhtiömme pohdiskeli asiaa hiljattain artikkelissaan:

Hääkenkinä tonnin tennarit

Niitä myydään kaikkialla, ne voivat maksaa kympeistä tonneihin, niitä käyttävät kaiken ikäiset. Tennarit voivat olla nahkaa, kangasta, kumia tai näiden yhdistelmä. Suurin osa on ainakin osaksi valkoisia, tai no, ovat jos ne pitää sellaisina.

On vähän vaikeaa ymmärtää miksi investoida valkoisiin (tai värikkäisiin) kenkiin jos ei aio pitää niitä sellaisina. Tennareiden puhdistus ei kuitenkaan ole rakettitiedettä kun käytössä on oikeat aineet. Emme missään tapauksessa suosittele niitä netissä pyöriviä kotikonsteja, pesukonetta, ruokasoodaa, taikasientä tai vaikka luoja paratkoon WD-40:stä!

Sneakereiden puhdistus tai tennareiden valkaisu on aivan arkinen toimenpide kun käytössä on oikeat aineet ja välineet.  Vuota tuo maahan Espanjalaisen Tarragon vartavasten tennareiden puhdistukseen tehtyjä tuotteita. Espanjalaiset kun kulkevat näissä läpi vuoden, asiantuntemusta löytyy.

Peruspuhdistukseen WASC! on ylivoimainen aine, valkaisu puolestaan onnistuu Sole Restorerilla. Ja niin edespäin, apu likaisiin tennareihin löytyy varmasti. Kysy, me kerrotaan!

× Voimmeko auttaa?