Palvelut yrityksille

Vastuulliset lahjakortit henkilökunnalle & asiakkaille

Vuodan lahjakortti on aivan mahtava yrityslahja jota arvostaa jokainen saaja. Vastuullinen, takuulla kaikille tarpeellinen ja tukee samalla sekä suomalaista käsityötä että kiertotaloutta. Ihan jotain muuta kuin sitä ainaista krääsää.

Lahjakortit voidaan painattaa yrityksenne logolla ja toimitetaan kirjekuoressa joko suoraan saajien osoitteisiin tai pakettina yrityksellenne.

Lahjakortin arvon voitte valita itse ja se käytetään lyhentämättömänä suutarin palveluihin. Tämän lisäksi veloitamme painatus- & logistiikkamaksua seuraavasti:

10-30 kpl: 1,50 €/kpl.
31-50 kpl: 1,00 €/kpl.
51- kpl: 0,80 €/kpl.

Toimitus postissa yksittäisille vastaanottajille: 1,50 €/kpl.
Toimitus yhtenä pakettina: 5,00 €.
Hinnat sis. Alv 24%.

Lähetä viesti:info(@)vuota.fi ja hoidetaan teille upeat lahjakortit jotka takuulla jäävät mieleen!

Kerralla paljon korjattavaa?

Vuota palvelee aina, oli korjattavaa yksi tai sata. Meillä on riittävästi suutareita, korjausompelijoita, kokemusta ja erikoisosaamista kaikkiin tarpeisiin, kapasiteettimme ei heti lopu.

Onko yritykselläsi toistuvia korjaustarpeita? Suurempia määriä korjattavia tuotteita? Vaikkapa työkenkiä, matkailuasiakkaiden varusteita, jääkiekkohanskoja, vuokrattavia pukuja? Olisiko järkevää korjauttaa eikä aina ostaa uutta, voisiko säästää pitkän pennin?

Järjestämme puolestanne logistiikan ja koko palveluketjun luotettavasti ja tehokkaasti. Mikäli yhtään resonoi, ota yhteyttä: info(@)vuota.fi. Nykäistään virtuaalinen tai fyysinen kahvikupillinen ja jutellaan homma!

× Voimmeko auttaa?