Ohjeita kenkien kustomointiin

Näillä perusohjeilla pääset alkuun projektissasi

1. Puhdista maalattava pinta WASC! -puhdistusaineella käyttämällä Sneakers Brush -harjaa tai vastaavaa. Muista antaa kenkien kuivua kunnolla ennen seuraavaa työvaihetta.

2. Parhaan maalaustuloksen saamiseksi valmistele nahka Sneakers Deglazerilla, kostuta vanulappua ja hiero pintaa kunnes huomaat että lappuun irtoaa kengän tehdaslakkaa. Pieniin kulmiin käytä vanupuikkoa.

Jos nahka tuntuu kovalta, kannattaa pinta aloittaa hiomalla kevyesti vesihiomapaperilla. Järjestyksessä karkeudet 320, 400 ja 600. Tämän jälkeen Sneakers Deglazer -käsittely.

3. Ennen maalaamista, sekoita sisältöä siveltimellä, kunnes saat tasaisen värin.

4. Kustomoi, muuta väriä tai korjaa:

4.1. Käytä isompaa sivellintä tai sientä  suurempien pintojen peittämiseen. Levitä maali tasaisesti ja ohuesti nahan pinnalle

4.2. Käytä pienempää sivellintä pieniin yksityiskohtiin.

4.3. Kun käytät maalausruiskua, lue laitteen ohjeet ennen käyttöä. Käytä neutraalia pohjaa – 00 maalin ohentamiseen.

VINKKI 1: Maalikerrosten on oltava erittäin ohuita. On parempi levittää useita ohuita kerroksia kuin yksi paksu kerros. Kun ensimmäinen maalikerros on kuivunut (1-3 minuuttia), levitä tarvittaessa toinen kerros, toista prosessi, jotta se vastaa koko väriä haluttuun lopputulokseen asti.

VINKKI 2: Voit nopeuttaa maalausprosessia kerrosten välillä käyttämällä hiustenkuivaajaa varoen (vähimmäisetäisyys 30 cm).

5. Optimaalisen kuivumisen ja paremman kestävyyden saavuttamiseksi anna kuivua 12 tuntia ennen kuin levität Sneakers Matt Maker ”pintalakan” maalatulle pinnalle. Tämän jälkeen anna kenkien kuivua 12 tuntia ennen käyttöä.

6. Kun prosessi on valmis, pese sieni, maalisivellin tai ruisku vedellä.

7. Näytä kaikille! Ota kuva tuloksistasi, postaa Instaan ja tägää:

@suutari_vuota @tarragosneakerscare

 


 

× Voimmeko auttaa?