Ohjeet palvelun käyttöön

Vuota yhdistää verkossa ostamisen helppouden ja suomalaisen käsityöosaamisen uudella tavalla. Vuodan kautta korjautat kenkäsi, laukkusi, rinkkasi, liivisi tai minkä tahansa korjaamisen arvoisen vermeesi helposti, asuit missä tahansa. Vuodan suutarit ovat kokeneita suomalaisia ammattilaisia. Nyt uutuutena Vuodan kautta myös korjausompelijan palvelut!

Palvelu on helpoin käyttää mobiililaitteella (kuvien lisääminen on  yksinkertaisinta) mutta toimii tietysti myös tietokoneella.

Vuodalla ei ole valmista hinnastoa, palvelun hinta määräytyy tarvitsemasi korjauksen mukaan. Suutari tai ompelija arvioi lähettämiesi tietojen ja kuvien perusteella korjaustyön hinnan ja Vuota lähettää tarjouksen sinulle. Hyväksyttyäsi hinnan maksat tilauksen ja Vuota alkaa hommiin!
Lomakkeella voit valita haluatko suutarin vai ompelijan palvelun. Mikäli et ole ihan varma kumpi olisi kyseessä, ei huolta. Vuodan toimistolla tsekataan viestit ja ohjataan ne oikealle käsityöläiselle.

Vuota hoitaa koko toimituksen logistiikan. Lähetämme sinulle tarvittavan lähetyspussin, sinun tarvitsee vain pakata siihen korjattava tuotteesi ja pudottaa lähimpään Postin palvelupisteeseen. Korjattuamme tuotteesi lähetämme sen sinulle takaisin lähimpään Postin palvelupisteeseen. Voit lähettää samassa pakkauksessa vaikka useammankin tuotteen!

Voidaksemme palvella sinua hyvin, tarvitsemme mahdollisimman paljon tietoa haluamasi korjaustyön laajuudesta ja vaativuudesta. Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja tarjouspyyntölomakkeella on tilaa kymmenelle kuvalle. Käytä vaikka kaikki! Ota mahdollisimman selkeitä ja tarkkoja kuvia korjattavasta kohteesta, mielellään useammasta kulmasta ja asennosta. Väännä rohkeasti irvistävää saumaa auki, raota kengän sisäpohjaa niin että rakenne näkyy jne. Muista hyvä valaistus, käytä salamaa tarvittaessa!

Jos korjattava tuotteesi on erityisen arvokas tai siinä on esimerkiksi herkästi särkyviä tai katoavia elementtejä, ota suoraan yhteyttä Vuotaan ennen tilauksen tekemistä. Pienellä lisämaksulla voimme järjestää arvoesineille myös kuriirikuljetuksen.

× Voimmeko auttaa?