Mikä Vuota?

Kertakäyttökulttuuri uhkaa hukuttaa maailmamme joutavanpäiväiseen ryjään. Jengin on koko ajan saatava uutta tavaraa. Kun ensimmäinen naarmu tai kuluma siihen sitten ilmestyy, roskiin vaan! Uutta tilalle!

Vaan onko tämän pakko olla aina näin? Ei sielu saavuta harmoniaa uutta ostamalla, Äiti-Maan vaikerrus taustalla tuskin helpottaa tuskaa.

Otetaanpa asia, mikä on toisaalta arkinen, toisaalta paljon ihmisestä kertova. Kengät. Toiselle ne ovat vain eriste Pohjolan kylmästä kamarasta, toiselle taas persoonan jatke ja merkittävä investointi. Hyvät kengät pitävät käyttäjänsä terveenä ja tyylikkäänä vuodesta toiseen, huonot pilaavat ryhdin ja imagon. Rahaa niihin voi käyttää pennosista tuhatlappusiin.

Kenkien kanssa ihminen voi tehdä oikean arvovalinnan. Sorrunko aina monikansallisen muotijätin tyrkytykseen, saanhan halvalla ne uudet, ihanat ja todellisuudessa likipitäen kertakäyttöiset. Haluanko olla lammasmainen ja vastuuton? VAI valitsenko sittenkin kestävämmän elämäntavan ja elvytän vanhat, uskolliset kenkäni uuteen elämään? Olisinko tyylikäs, vastuullinen, edelläkävijä? Tiedät kyllä oikean vastauksen.

Mutta. Kuka korjaa kenkiä? Tai laukkuja? Tai taisteluliivejä? Suutari? Vieläkö sellaisia jossain on?

On. Vielä on ylpeitä suomalaisia käsityöläisiä, nahan ammattilaisia, suutareita, jotka sinua voivat auttaa. Yhdessä heidän kanssaan voit alkaa murjoa kertakäyttökulttuuria turpaan kenkäpari ja olkalaukku kerrallaan!

Olet tullut oikeaan paikkaan, Suomen parhaat suutarit löydät täältä. Laita meidät töihin.

Nyt Vuodan kautta saa myös korjausompelupalveluita! Lähetä ompelijoillemme takkisi vetoketju tai repsottava lempimekon helma korjattavaksi. Vuodan käsityöläiset korjaavat vaatteesi taitavasti.

× Voimmeko auttaa?