Kimppa-Vuodalla korjautat sekä omat että kaverin kamat!

Kimppa-Vuota on kätevin tapa hoitaa porukalla kengät, kassit, klänningit tai kulmahousut kondikseen. Vuota hoitaa kuljetuksen Kimpan ja käsityöläisten välillä ja hommaa sulostuttamaan Vuota antaa 10% alennuksen jokaisen osallistujan korjaustyöstä!

 

Homma toimii näin:

  1. Kerätkää porukka. Tallitoverit, metsästysseura tai Etelä-Savon Eläkkeensaajat, kaikki ovat tervetulleita! 5 korjattavaa tuotetta riittää muodostamaan Kimpan.
  2. Valitkaa keskuudestanne yhteyshenkilö.
  3. Yhteyshenkilö sinkoaa sähköpostin osoitteeseen info@vuota.fi ja laittaa aiheeksi että “Kimppa-Vuota”.
  4. Vuota sopii hänen kanssaan yksityiskohdat: Saatte oman tunnuksen jonka ilmoittamalla kunkin tarjouspyynnön yhteydessä olette oikeutetut alennukseen ja kerrotte kuuluvanne kyseiseen Kimppaan.
  5. Kukin Kimppaan kuuluva lähettää tarjouspyynnön tuotteestaan Vuodan sivun kautta kohdasta “Kysy Tarjous”.
  6. Yhteystietoja-kohdassa valitaan toimitustavaksi “Kimppa-Vuota” ja kirjoitetaan saamanne Kimppa-tunnus kohtaan “Kimpan nimi”.

Kaikkien Kimpan jäsenten maksettua tilauksensa järjestelee Vuota yhteisen kuljetuksen tuotteillenne edestakaisin. Ja kuljetus ei maksa Kimpalle mitään!

Helppoa, mukavaa, vastuullista ja viksua, kannattaa toimia heti!

Kimppa-Vuota voi olla myös pysyvämpi palvelu. Esimerkkinä Kuhmossa toimiva kimppa, katso täältä lisää: Kimppa-Vuota Kuksa

Yrittäjä tai yhdistys! Kiinnostaisiko tarjota asiakkaillesi tai jäsenille ainutlaatuista korjauspalvelua, laitetaanko paikkakunnallesi Kimppa-Vuota? Ota yhteyttä!

× Voimmeko auttaa?