Mitä asiakkaamme meistä tykkäävät?

“Kaupungissa X olen käyttänyt muutamalla suutarilla kysymässä arviota koko vetoketjun vaihdosta olkalaukkuun, enkä keneltäkään oikein vastausta saanut paitsi yhdeltä suutarilta joka keksi laittaa jonkun ”vekin” vetskariin eikä se ollut toimiva ja laukku oli yli vuoden verran vaatehuoneen perällä. Harmittelin, kun laukku on ollut ihan lempparini vuosien ajan ja se on vain lojunut vaatehuoneessa. Päätin vielä yhtenä iltana googletella suutareita ja kokeilla vielä onneani laukun suhteen. Noh, googlesta löysin Vuodan sivut ja hetken tutkailin niitä ja ajattelin kokeilla laittaa tarjouksen. Tarjous tuli takaisin todella nopeasti ja hintakin oli oikein loistava, sillä se sisälsi postituksen edes takaisin, kaikki oli luotu asiakkaalle niin helpoksi. Kaupungin X suutarin tekemä aiempi ”vekki” maksoi 30€ ja Vuodan tarjous kokovetoketjun vaihtoon maksoi alle 50€ posteineen! 

Olen niin tyytyväinen palveluun ja varmasti aion käyttää uudestaan, jos tulee tarve sekä ehdottomasti suosittelen kaikille lämpimästi Vuodan palveluja!! Ei ole maksettu mainos tai muutakaan, mutta näin aspa-alalla tiedän palautteen merkityksen ja on aivan ihana saada aina positiivista palautetta, joten tässä sitä teilekin! Kiitos vielä hurjasti. “

Susu, Pohjois-Pohjanmaa


“Ensinnäkin kiitos teidän helposta nettisivusta. Kiitos nopeasta vastauksesta, kiitos helposta toimitustavasta ja informaatiosta. Lähetin teille noin 20v vanhan kenkäparin ja kun avasin muovipussin tajusin, että mulla on täysin uudet kengät. Mä en todellakaan tiedä mitä te olette noille tehneet. Olisi kiva nähdä joskus video teidän työstä. Tänään laitoin noi ekaa kertaa jalkaan ja aloin nauramaan, niin hyvältä ne tuntui. Teette taidetta. Uskomaton rullaava liike ja pitävä pohja. Nyt pitää ajaa noi uudet kengät sisään ja nämä pääsee seuraavaan kesäyön marssiin jalkoihin.Tuhannet kiitokset. Jatkossa suosittelen teitä kaikille, ketkä tarvitsee suutaripalvelua. Oikein ihanaa kesän odotusta. Pusi pusi.”

Mikko, Tampere


“Asuinpaikkakuntani viiminen suutari lopetti ja suuresti rakastamani retro/sotilasmallin nahkakengät kaipasivat uusia pohjia. Voe soatana, mitäs nyt, pitääkö näitä lähteä maalikylille asti asioikseen viemään, tuumailin itekseni. Sitten törmäsin jossain Vuota-mainokseen ja hetkisen päästä kaverini todistajanlausuntoon että homma toimii ja sitä passaisi kokeilla. No ei muuta kuin palvelu testiin sitten vaan.

Ja hyvinhän se toimi, joka mutka oli mietitty mahdollisimman helpoksi asiakkaalle ja hinta-arviokin oli minusta varsin asiallinen työhön nähden. Aion ehdottomasti käyttää palvelua jatkossakin, uusille asiakkaille neuvoksi sen verran että kuvatkaa kengät ja työtoiveenne mahdollisimman tarkasti arviota varten. Ja senkin neuvon että että elekkää ostako niitä muovisia look a like – kenkiä. Niitä ei korjaa kuin taikuri”

Perttu, Kajaani


“Ihaillen kiittelen koko systeemiä: ongelma, tarjous, maksu ja juttu etenee. Olihan hieno kantokahvainen pussi, johon tavara pakata. Mutta ennen kaikkea arvostan viestinnän nopeutta ja erityisesti käyttämäänne hauskaa, vivahteikasta, lähes humoristista suomen kieltä. Ja kaikki ohjeet ovat olleet selkeitä ja kyllin yksityiskohtaisia.”

Leila, Mäntsälä


“En tiedä, että onko moni kuullut vielä nettisuutarista nimeltään VUOTA, mutta minäpä kerron nyt vilpittömän kokemuksen kyseisestä palvelusta. On tuommoset mukavat ja aika arvokkaat Solid Gearin maiharit, mitkä oli tullut rontosteltua melko valmiiksi. Vähän harmitti kun hyvä kenkä petti ja kokeilinpa ihan piruuttani VUOTA.n palvelua, kun omilla kylillä ei ole suutaria. No homma menee niin, että menin VUOTA.n netti sivuille ja siellähän oli selkeät ohjeet. Laitoin sinne kuvan repaleista kengistä ja muutaman hetken päästä tulikin jo korjausarvio minulle. Kuulosti sopivalta ja sanoin kyllä.  Heti piippasi mailia, että odotappa hetki ja kohta tulee lähetyspussi kotiin ja sieltähän se tulla tupsahtikin. Monot pussiin ja pussi postiin. Pussissa oli jo postitus maksut hoidettu, eli ei vaatinut kuin postiin tiputtamisen.

Infoa tuli koko ajan hyvin ja kohta sieltä tuli korjatut ja puunatut kengät paluupostissa. Oli kengistä myös löytynyt muutakin korjattavaa ja nekin oli hoidettu! Oikein hyvää työtä!

Kaikki oli kyllä suunniteltu hyvin helpoksi ja homma toimi. Jos tämä ei ole sitä oikeaa käsityötä ja aitoa vihreää arvoa, niin mikä sitten?

Suosittelen kyllä isosti kaikille! Loistava nykymaailman palvelu. Ja ei ole maksettu mainos. Ihan tämmönen hyvän mielen oma kokemus.”

Ilkka, Kuhmo


“Mulla oli kahdet valkoiset tennarit, reunoistaan jo aivan kellastuneet, nauhat lähinnä harmaat ja nahka sen näköinen, että olin jo myymässä koko kenkiä. Vaan eipä tarvitse! Napsauttelin nimittäin Suutari Vuodan nettisivuilta itselleni kenkien puhdistuksen ja huollon: kuva kengistä palveluun ja paluupostina tuli tarjous. Hyväksyin sen ja sain kotiin lähetyspussin. Laitoin kengät pussiin ja kiikutin lähimmälle Postin lähetyspisteelle (50 m). Viikon sisällä mulle tuli siinä samassa pussissa kotiin ihan uuden näköiset kengät, joita tahdon pitää taas koko ajan. Superhelppoa! Ja bonusta oli suutarin hauskat sähköpostit, joilla mua pidettiin koko ajan ajan tasalla siitä missä mennään. “

Miia, Helsinki


“Mulla oli jo pitkään kummitellut kaapissa vanha bully-takki jonka hihat oli mennyt aika huonoon happeen. Törmäsin Vuodan mainokseen jossa luvattiin suutarinpalvelut ja konsultaatio kätevästi etänä ja postin välityksellä. Päätinpä antaa mahdollisuuden ja tarjosin ikävän kinkkistä rotsin korjausoperaatiota testiksi. Lopputulos: Aivan 6/5 palvelu, kommunikaatio, systeemi ja loppujälki. Jos on tarvetta haastavillekin nahkatuotteiden huolto-operaatioille ilman että tarvii arpoa ja seikkailla pitkin kivijalkoja, niin lämpimästi suosittelen tätä äppiajan vaihtoehtoa!”

Henrik, Helsinki


“Minna Parikan pupukengät sai uuden elämän. Uudet pohjalliset ja korkolaput ja tulivat takaisin kuin uutena!”

Maaret, Vantaa

 

× Voimmeko auttaa?